Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία μας

Η Zontovolos έχει την έδρα της στη Καλαμαριά, Αιγαίου 11, Θεσσαλονίκη, 55134, τηλέφωνο 2310-449-835.

Η Zontovolos εμπορεύεται και επισκευάζει ηλεκτρονικούς υπολογιστές (computers), οθόνες (monitors), ταμπλέτες (tablets), λάπτοπ (laptops), κινητά (mobiles), και περιφερειακά των μεγαλύτερων κατασκευαστών όπως: Dell, HP, COMPAQ, IBM, Lenovo, Fujitsu Siemens, LG, Asus, Logitech, Microsoft, Sony, Samsung, Nokia και πολλών άλλων.

Οι υπολογιστές που εμπορευόμαστε δεν είναι απλά μεταχειρισμένοι υπολογιστές, είναι υπολογιστές Refurbished (Ανακατασκευασμένοι) ή Stock pc οι οποίοι συνοδεύονται πάντα από Γνήσιο Λειτουργικό Σύστημα (Original OS).

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από τη Microsoft ως Microsoft Registered Refurbisher.

Τι είναι οι υπολογιστές Refurbished?

Refurbished pc είναι ένας υπολογιστής ο οποίος έχει δουλέψει 2-3 χρόνια και μετά επιστράφηκε στον κατασκευαστή και έγινε refurbish (ανακατασκευή).

Refurbished pc είναι επίσης ένας υπολογιστής ο οποίος παρουσίασε κάποιο πρόβλημα στο αρχικό στάδιο λειτουργίας του και επιστράφηκε στον κατασκευαστή για επισκευή.

To Refurbish είναι μια εργασία που πραγματοποιείται από τους κατασκευαστές των υπολογιστών και από τρίτες εταιρείες.

Τα Refurbished pc που εμπορεύεται η εταιρεία μας βρίσκονται σε κατάσταση καινούργιου υπολογιστή, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από έναν αντίστοιχο καινούργιο υπολογιστή, και έχουν πολύ ανταγωνισττική τιμή έως και 70% κάτω από την τιμή του καινούργιου.

Υπάρχουν επίσης και τα Stock pc που είναι υπολογιστές που απλά ξέμειναν σε ένα ράφι και δεν πουλήθηκαν ποτέ ή ήταν εκθεσιακά κομμάτια, και υπάρχουν τέλος υπολογιστές που φτιάχνονται απο stock accessories (στοκ περιφερειακά υλικά υπολογιστών).

Στο κατάστημα της Zontovolos μπορούμε να σας επιδείξουμε τον υπολογιστή σας ή το λάπτοπ σας πριν το αγοράσετε ώστε να δείτε από κοντά ότι οι υπολογιστές μας βρίσκονται πραγματικά σε κατάσταση καινούργιου υπολογιστή.